Rasism

1.Det var en dag i skolan, det var lunch men jag var inte hungrig så jag satt i cafeterian på skolan och läste. Just då var det bara jag där och hon som stod i kassan. Två killar kom in genom dörren och släppade på två små pojkar som var ungefär 8 år gammla. Killarna som drog i pojkarna var äldre än jag, jag tror dem var ungefär 16 år. Dem drog in pojkarna på toaletten öppnade locket på toletten och tryckte ner dem sedan spolade de, jag var chockad över vad som hade hänt men jag gjorde ingenting. Hon som stod i kassan hade sett det men hon gjorde inte heller något. Jag var helt stel och jag var för rädd för att göra något.
 Pojkarna kom från Thailand och dem som gjorde det kommer från Sverige jag anser att det var rasism men jag ångrar att jag inte gjorde något för att stoppa dem.
 
2.Problemet är rasism och det är väldigt utbrett över hela världen, rasismen i Sverige är utbrett och nästan hela Sverige är rasistiskt. Anledningen är antagligen för att alla är olika, rasismen växte mer och mer och efter andra världskriget tror jag det blev större.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0